در مقالههای قبل مطالب بسیاری را به شما معرفی و بسیاری از برنامهها را برای شما عزیزان آموزش دادهایم. حال در این مقاله قصد داریم در این بخش از میزبان سایت به شما کاربران عزیز روش تغییر ورژن PHP در CPanel و Direct Admin را آموزش بدهیم. اما قبل از هر چیزی نیاز است تا شما عزیزان را با معنای تغییر نسخه PHP و این که چهکاری انجام میدهد آشنا کنیم.
تغییر نسخه PHP و دانستن این مطلب شما را در طراحی وب سایت خود بسیار کمک میکند و میتوانید از آن استفادههای بهینهای داشته باشید. PHP نوعی زبان برای برنامهنویسی است که به صورت توسعه یافته در طراحی وب سایت در دسترس شما کاربران عزیز قرارگرفته است. معنای لغتی PHP مخفف کلمه Personal Home Page است. یعنی برگهای خانگی شخصی که در دسترس ما قرار دارد. اما از این زبان برنامهنویسی میتوانید برای برنامهنویسیهای عمومی هم مورد استفاده قرار بدید.
در ادامه این مقاله میزبان سایت به بررسی و تغییر نسخه PHP در سی پنل و دایرکت ادمین را به شما عزیزان آموزش میدهیم. با ما همراه باشید:
عملکرد PHP چگونه است؟
برای شناخت عملکرد PHP باید عرض کنیم که هر جزئی از کدها برای صحیح خوانده شدن که در سایت خود قرار دهید شرایطی را لازم دارد. در قدم اول این وظیفه بر عهده پی اچ پی است. البته اینجا باید متذکر شویم که هر چقدر نسخه PHP شما از آخرین ورژن خود استفاده کنید دستورات شما را بهطور کامل و صحیح اجرا میکند. درنتیجه به امنیت، افزایش سرعت و عملکرد دادههای شما را بهبود میبخشد.
برای اینکه بتوانید از این زبان برنامهنویسی در وب خود استفاده کنید و از بابت بهروزرسانی آن دغدغهای نداشته باشید میتوانید از سیستم مدیریت محتوای WordPress و جوم لا استفاده کنید. این برنامهها با تغییرات خود و آپدیتهای مداوم زبان برنامهنویسی PHP را هم بهروزرسانی کرده و در عملکرد وب شما بهبود ایجاد میکند.
نحوه بهروزرسانی و تغییر نسخه PHP
برای انجام این امر ابتدا باید وارد صفحه مدیریت سی پنل خود شوید. از بخش Software گزینه Multi PHP Manager را انتخاب کنید. سپس دامنه خود را انتخاب کرده و ورژن PHP کاربردی خود را انتخاب کنید تا تغییرات آخر بهروزرسانی برای شما عزیزان اعمال شود.
تغییر نسخه PHP در برنامه دایرکت ادمین
گاهی اوقات برای شما شرایطی پیش میآید که نیاز میدانید که نسخه پی اچ پی خود را در وبسایت تغییر دهید. برای انجام این کار در قدم اول وارد صفحه پنل مدیریتی دایرکت ادمین خود شوید و گزینه Domain Setup را انتخاب کنید. حال در این مرحله لیستی از تمامی دامنههای شما قابل مشاهده میشود. در اینجا هر دامنهای را که میخواهید نسخه پی اچ پی آن را تغییر دهید انتخاب کرده تا صفحۀ جدیدی برای شما باز شود.
سپس در پنجره باز شده کمی اسکرول کرده و به انتهای صفحه بروید و در قسمت PHP Version Selector دکمه Handler را انتخاب کنید. حالا ورژن پی اچ پی که به شکل لیست مشاهده میکنید را کلیک کنید. در آخر پس از انتخاب ورژن PHP دکمه Save را فشار دهید.
اگر از مشترکان محترم میزبان سایت هستید در هر قسمت از مراحل دچار مشکل و سختی شدید میتوانید با پشتیبانی ارتباط برقرار کرده تا در سریعترین زمان ممکن نسبت به رفع آن اقدام شود.
آموزش تغییر نسخه PHP که در این مقاله گفته شد یک نیاز با اهمیت برای وبمسترها می باشد و باید این آموزش را با حساسیت و دقت بالا انجام دهند، چراکه یک اشتباه می تواند آسیب های جدی را به وب سایت و کسب و کار شما کاربران عزیز وارد کند. هر زمان مشکلی برای شما پیش آمد می توانید در پایین صفحه با تیم پشتیبانی میزبان سایت در میان بگذارید تا در سریعترین زمان به مشکل شما پاسخ داده شود.
امیدواریم که این مطلب برای شما کاربران عزیز مفیدواقع شده باشد. ممنونیم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. برای یادگیری و آموزش مطالب بیشتر لطفاً به وبلاگ میزبان سایت مراجعه کنید.