در این بخش از میزبان سایت قصد داریم تا مراحل نصب وردپرس بر روی Cpanel را به شما کاربران عزیز آموزش دهیم. برای اینکه بتوانید با مفهوم این امر آشنا شوید بهتر مقداری نسبت به وردپرس اطلاعاتی را بیاموزید تا درک این مطلب برای شما عزیزان آسانتر و راحتتر جلوه کند. بهصورت کلی سیستمهای مدیریت محتوای گوناگونی ازجمله: نیوک، جوملا، پرستاشاپ، وردپرس و… وجود دارند. اما چرا وردپرس؟
بهتر است بدانید که ورد پرس از دسته سیستمهای مدیریت محتوای محبوبی از لحاظ مدیریت محتوا، امکانات بیشمار، ویژگیهای منحصربهفرد، امنیت خوب، دسترسی آسان به بخشهای مختلف و… است. کاربران بسیاری بعد از خرید هاست به دلایل گفته شده به سراغ سیستم مدیریت محتوا وردپرس رفته و از آن استفاده میکنند. با ما همراه باشید تا در این بخش از میزبان سایت مراحل نصب وردپرس بر روی سی پنل را به شما کاربران گرامی آموزش دهیم:
مراحل نصب وردپرس در Cpanel
برای طراحی سایت لازمه شما ابتدا استفاده از سیستم مدیریت محتوا است و نصب آن بر روی سی پنل است که ما در اینجا از وردپرس استفاده میکنیم. به شکل سادهتر شما در قدم اول برای طراحی وب سایت خود بعد از خرید هاست موردنظر باید محتوای های خود را روی یکی از سیستمهای گفته شده مانند ورد پرس مدیریت کنید. تمام تلاش تیم حرفهای میزبان سایت به شما کمک میکند تا مراحل نصب ورد پرس بر روی هاست Direct admin و Cpanel را یاد بگیرید.
آموزش ابتدایی با CPanel
برنامههای Direct Admin و Cpanel به دلیل کاربردهای فراوان محبوبیت ویژهای در بین کاربران دارند. شما با نصب این دو سیستم میتوانید وب سرور خود را به شکلی حرفهای و دلخواه مدیریت کنید. مدیریت وردپرس بسیار انعطافپذیر بوده و از پشتیبانی قوی برخوردار است.
نخستین قدم
دانلود آخرین نسخه WordPress
مهمترین و اولین گام برای شما عزیزان بهره بردن از آخرین ورژن وردپرس است. بعد از خرید هاست باید آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید و در آدرس ذخیرهشده فایل موردنظر را از حالت فشردهسازی Extract خارج کنید تا تمام فایلهای آن در دسترس و قابلنصب باشد. سپس بعد از انجام این کار تمامی فایلها را انتخاب کرده و با کلیک راست گزینه زیپ Zip را انتخاب کنید. برای دانلود آخرین نسخه باید به سایت اصلی وردپرس مراجعه کنید.
دومین قدم
آپلود وردپرس بر روی CPanel
حالا شما باید وارد سی پنل شده و از منوی آن گزینه File manager را کلیک کنید. در پنجره باز شده وارد پوشه Public_html شده و نسبت به آپلود فایل باید اقدام کنید. در نظر داشته باشید زمانی که سایت شما خام باشد این پوشه هیچ فایلی در آن نیست و باید خالی باشد. سپس برای آپلود فایل خود باید به منوی بالای صفحه رجوع کنید و گزینه آپلود را کلیک کنید. در پنجره باز شده فایل زیپ Zip ورد پرس را انتخاب و صبر کنید تا آپلود تکمیل شود. در آخر گزینه Reload را کلیک کرده تا فایل برای شما نمایش داده شود.
سومین قدم
Extract وردپرس روی Cpanel
در ادامه فایل بارگذاری شده را از حالت Extract یا فشردهسازی باید خارج کنید. سپس برای اینکه فضای هاست شما اشغال نشود و دیگر به فایل فشرده احتیاجی نیست میتوانید آن را حذف کنید.
چهارمین قدم
ساخت Database
حالا کل مراحل نصب وردپرس بر روی Cpanel بیان شد و باید مراحل راهاندازی سایت خود را شروع کرده و یک پایگاه برای دادههای خود ایجاد کنید. ابتدا گزینه My SQL Database را انتخاب و نام دیتابیس خود را در کادر مشخصشده وارد کنید. در ادامه گزینه Create Database را انتخاب کنید.
مراحل ساخت Database new در وردپرس
در اینجا صفحهای جدید باز میشود و برای ادامه باید نام کاربری و پسورد خود نسبت به دیتابیس را وارد کنید. برای نام کاربری و رمز عبور بهصورت دلخواه میتوانید اقدام کنید اما در پوشه یادداشت کنید تا در صورت فراموشی دچار مشکل نشوید. سپس لازم است گزینه Create User را انتخاب کنید. در آخر شما اگر تمامی این مراحل را در صحت انجام دهید، با واردکردن دامنه خود در قسمت جستجوی مرورگر به صفحه نخست و خوشآمدگویی برنامه وردپرس خود وارد میشوید.
Database information
در صفحۀ باز شده شما باید اطلاعات خود مبنی بر: نام کاربری، رمز عبور و نام دیتابیس خود را در کادر مشخصشده وارد کنید و در آخر در پایین صفحه گزینه ارسال را کلیک کنید.
انجام راهاندازی نصب WordPress
در پنجره جدید به شما اعلام میکند که بین دیتابیس و وردپرس شما ارتباط برقرارشده که شما میتوانید برای راهاندازی نصب کلید پایین صفحه را انتخاب و فشار دهید تا مراحل انجام شود.
Information Admin WordPress
حالا شما وارد صفحه جدیدی میشوید که در آن باید در فیلد مربوطه نام کاربری و رمز عبور خود را برای وارد شدن به مدیریت وردپرس مشخص کنید. زمانی که شما کادرها را بهدرستی پرکنید سیستم مدیریت محتوای وردپرس شما کاربر عزیز بر روی Cpanel نصب شده برای وارد شدن به پنل وردپرس باید نامه کاربری و پسورد خود را وارد کرده تا بتوانید سایت خود را به شکل دلخواه طراحی و راهاندازی کنید.
آموزش ابتدایی وردپرس با Direct Admin
دایرکت ادمین را هم میتوان از دسته برنامههای محبوب نصب شده بر روی Server دانست. چراکه امکانات خوب، سبک، هزینه پایین لایسنس و مدیریت آسان آن برای هر کاربری میتواند جذاب باشد. بهصورت کلی Cpanel و Direct Admin را بهعنوان رقیب سرسخت میتوانیم بهحساب بیاوریم. Direct Admin از 3 قسمت مهم ازجمله: نمایندگی، مدیریت و کاربری بهره میبرد.
نخستین قدم
دانلود آخرین نسخه وردپرس WordPress
برای نصب دایرکت ادمین باید مانند سی پنل آخرین نسخه وردپرس را از سایت اصلی WordPress دانلود کنید.
دومین قدم
ورود و ساخت Database
برای اینکه بتوانید وارد هاست دایرکت ادمین خود شوید، ابتدا باید نام دامنه خود را در نوار جستجو مرورگر وارد نمایید و در انتهای پورت مربوطه خود که از طریق شرکت هاست خریداری کرده و برای شما ارسال شده است را وارد کنید. سپس با واردکردن نام کاربری و پسورد هاست خود در فیلدهای مربوطه میتوانید به صفحه نخست پنل کاربری وارد شوید.
مراحل ورود به Direct Admin
بعدازاینکه شما توانستید وارد پنل کاربری خود شوید ابتدا باید یک دیتابیس بسازید. برای قدم اول همانطور که گفته شد گزینه My SQL Manager را انتخاب و در پنجره جدید روی گزینه Create New Database کلیک کنید.
ایجاد Database در Direct Admin
در ادامه صفحه جدیدی برای شما کاربران عزیز باز میشود که باید نام دیتابیس خود، یوزر و پسورد را بسازید. نکته حائز اهمیت استفاده از پسورد قوی و سخت برای امنیت بیشتر باید استفاده شود. بعد از انجام این مراحل گزینه Create را انتخاب کنید. سپس برای شما اطلاعات کامل دیتابیس خود را مشاهده میکنید که برای اینکه بعداً به دلیل فراموشی دچار مشکل نشوید در Note خود آنها را یادداشت بفرمایید.
سومین قدم
آپلود فایل روی دایرکت ادمین
حالا شما باید واردDirect Admin شده و از منوی آن گزینه File manager را کلیک کنید. در پنجره باز شده وارد پوشه Public_html شده و نسبت به آپلود فایل باید اقدام کنید. در نظر داشته باشید زمانی که سایت شما خام باشد این پوشه هیچ فایلی در آن نیست و باید خالی باشد. سپس برای آپلود فایل خود باید به منوی بالای صفحه رجوع کنید و گزینه آپلود را کلیک کنید. در پنجره باز شده فایل زیپ Zip ورد پرس را انتخاب و صبر کنید تا آپلود تکمیل شود. در آخر گزینه Reload را کلیک کرده تا فایل برای شما نمایش داده شود.
مدیریت فایلها در Direct Admin
پس از انجام مراحل بارگذاری و خارج کردن از فشردهسازی و انتقال فایلها به پوشه Public_html به دلیل اینکه زمانی که آدرس را در مرورگر وارد میکنید سایت شما باز شود. حالا باید پوشه وردپرس را کلیک کرده و تمام گزینهها را انتخاب کنید و گزینه Add to Clipboard را فشار دهید. در ادامه دوباره پوشه Public_html را کلیک کرده و در انتها گزینه Move Clipboard here را انتخاب کنید.
چهارمین قدم
انجام راهاندازی نصب WordPress
انجام این مرحله کاملاً شبیه به سی پنل بوده و باید بعد از نوشتن نام دامنه خود در مرورگر وارد صفحه نخست و خوشآمدگویی وردپرس شوید. سپس اطلاعات دیتابیس که قبلاً ایجادشده را وارد کرده و در صفحه جدید باز شده گزینه راهاندازی نصب وردپرس بر روی هاست را انتخاب کنید. در آخر دکمه راهاندازی وردپرس را انتخاب کرده و مراحل خود را به پایان برسانید. در اینجا شما توانستید مراحل نصب دایرکت ادمین و سی پنل را بر روی هاست خود یاد بگیرید و میتوانید برای طراحی سایت خود و راهاندازی کسبوکار خود روبهجلو قدم بردارید. تیم قوی میزبان سایت برای شما موفقیت را آرزو میکند.
امیدواریم که این مطلب برای شما کاربران عزیز مفیدواقع شده باشد. ممنونیم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. برای یادگیری و آموزش مطالب بیشتر لطفاً به وبلاگ میزبان سایت مراجعه کنید.