همانطور که میدانید یکی از محبوبترین سیستمهای مدیریت محتوا وردپرس میباشد و دست وبمسترها برای طراحی، مدیریت سایت و ارتقای امنیت را باز گذاشته است تا تنها با چند کلیک ساده بتوانند وب سایت خود را راه اندازی کنند، از همین رو در این بخش از میزبان سایت نصب وردپرس بر روی لوکال هاست xampp را برای شما عزیزان آموزش خواهیم داد، با ما همراه باشید:
نصب وردپرس بر روی لوکال هاست xampp
میدانید که برای طراحی یک سایت بر روی هاست واقعی حتماً باید یک هاست و دامنه خریداری شود، به همین دلیل با کمک و نصب وردپرس بر روی لوکال هاست xampp میتوانید بدون خرید هاست و دامنه، سایت موردنظر را بر روی ویندوز خود طراحی کنید، در واقع با این برنامه میتوانید سایت مدنظر خود را کامل طراحی کرده و بعد از اتمام کار آن را به هاست واقعی انتقال دهید، کاربرانی که در حال یادگیری وردپرس هستند با برنامه xampp میتوانند تمام آزمون و خطاها را بدون ایجاد مشکل بیاموزند.
Xampp چیست؟
در واقع xampp را میتوانیم تشکیلی از MySQL ، Apache و PHP که بهطور یکپارچه برای سیستم عامل ویندوز بدانیم، تمامی این زبانها را شما با خریداری هاست و یا سرور مجازی در اختیار خواهید داشت حال با برنامه XAMPP قدر خواهید بود تا این امکانات را به صورت شبیه سازی شده در سیستم عامل شخصی کامپیوتر خود داشته و از آن استفاده کنید.
آموزش نصب XAMPP
ابتدا برای نصب نرم افزار XAMPP باید آن را دانلود کرده و مطابق سیستم عامل خود آن را بر روی کامپیوتر نصب و اجرا کنید، برای راحتی بیشتر شما کاربران عزیز فایل XAMPP را میتوانید در پائین همین متن دانلود و نصب کنید.
- ابتدا بعد از دانلود، فایل برنامه را اجرا کنید تا مانند تصویر زیر پنجرهای برای شما باز شود.
- سپس روی آیکون next کلیک کرده تا به مرحله بعد بروید.
- در صفحه باز شده تعدادی گزینه مشاهده میکنید که تعدادی از آنها به صورت پیش فرض تیک خورده است که آنها برای استفاده بر روی لوکال هاست مناسب میباشد، اما لازم است تا شما تیک تمام گزینهها را فعال کنید چون در آینده به آنها احتیاج پیدا خواهید کرد، سپس next را انتخاب کرده تا به مرحله بعد هدایت شوید.
- در اینجا باید یک پوشه برای نصب xampp انتخاب کرده و در ادامه کلید next را فشار دهید.
- در پنجره بعدی زبان را انتخاب کنید و دکمه next را فشار دهید.
- در این پنجره باز شده نیازی به انجام کار ندارید و تنها گزینه next را انتخاب کنید.
- در اینجا به شما اعلام میکند که برنامه xampp آماده نصب بروی سیستم شما میباشد، این تنها یک اعلام است تا آمادگی خود را نشان دهید و سپس دکمه next را کلیک کنید.
- مانند تصویر شما باید صبر کنید تا پروسه نصب کامل شود تا به مرحله بعدی هدایت شوید.
- در این مرحله تنها لازم است تا گزینه finish را فشار دهید
- مانند تصویر پنجرهای باز میشود که کنترل پنل xampp است، در اینجا باید در مقابل گزینههای MySQL و Apache بر روی دکمه start کلیک کرده تا برنامه شروع به کار کند.
[sitelink text=”به یاد داشته باشید اگر بعد از نصب برنامه گزینهها غیر فعال بودند حتماً سیستم خود را ری استارت کنید.”]
9 روش و نحوه نصب وردپرس بر لوکال هاست
شما مراحل نصب xampp را با موفقیت انجام دادهاید و باید بر روی لوکال هاست خود وردپرس را نصب کنید، این روش هم دارای مراحلی است که در ادامه توضیح خواهیم داد، با ما همراه باشید:
- در قدم اول لازم است تا بر روی پایگاه داده وردپرس خود یک دیتابیس بسازید، برای انجام این کار تنها لازم و کافی است تا از نمونه آدرس سایت http://localhost/phpmyadmin اقدام کنید تا صفحهای همانند زیر برای شما نمایش داده شود.
- حال باید از منویی که در سمت چپ میبینید گزینه New را انتخاب کنید.
- در این مرحله دکمه Create database را مشاهده میکنید و باید در اینجا نام دیتابیس خود را وارد کرده و کلید create را فشار دهید.
- در این مرحله شاهد این هستید که دیتابیس شما ساخته شده و میتوانید از این نام در لوکال هاست خود در دیتابیس سایت وردپرس بهره ببرید. اما به خاطر داشته باشید که قبل از نصب xampp حتماً از آخرین نسخه وردپرس استفاده کنید، برای انجام این کار تنها لازم است تا از سایت اصلی وردپرس آخرین نسخه را دریافت کنید.
- پس از انجام مراحل بالا باید فایل دانلود شده وردپرس را از فشرده سازی خارج کرده و در سیستم خود در آدرس E:\xampp\htdocs کپی کنید.
- حالا باید نام وب سایت خود را بر روی پوشه وردپرس بگذارید، به طور مثال ما در اینجا از mizbansite استفاده کردهایم و برای مشاهده سایت در لوکال هاست و دسترسی به وردپرس باید آدرس localhost/mizbansite را برای جستجو در مرورگر خود وارد کنید تا صفحهای مانند تصویر زیر باز شود.
- همانطور که در صفحه مشاهده میکنید بعد از انجام مراحل بالا کلید بفرست را فشار داده تا تصویر زیر برای شما نمایش داده شود.
- در این صفحه باید به ترتیب در فیلدهای مربوطه یک عنوان برای سایت، نام کاربری، رمز عبور و ایمیل وارد کنید و در Note یادداشت کرده تا بعد از فراموشی بتوانید از آن استفاده کنید، سپس دکمه راه اندازی وردپرس را فشار دهید.
- در آخر میتوانید در مرورگر خود برای ورود به سایت آدرس /localhost/mizbansite/wp-admin را وارد کنید تا مانند تصویر زیر برای شما صفحهای نمایش داده میشود، حالا نام کاربری و رمز عبور خود را در فیلد مربوط وارد کنید و بر روی گزینه ورود فشار دهید تا وارد پیشخوان سایت خود شوید.
امیدواریم که این مطلب برای شما کاربران عزیز مفیدواقع شده باشد. ممنونیم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. برای یادگیری و آموزش مطالب بیشتر لطفاً به وبلاگ میزبان سایت مراجعه کنید.